Dugo se čekao: Zanimljiv susret Meghan Markle i Beyonce

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Slavna pjevačica Beyonce i vojvotkinja Meghan Markle su se srele na premijeri filma “Kralj lavova”  i konačno upoznale. Njih dvije su se emotivno pozdravile, što se može vidjeti i na fotografijama. Ovaj susret obožavatelji su željno iščekivali, jer su ipak ovo dvije najpoznatije žene na svijetu koje se ranije nisu poznavale. 

Foto: AFP

Naime, Beyonc je posudila glas lavici Nali u filmu, a na premijeru je došla u pratnji supruga, repera Jay-Zija koji je također pozdravio Meghan i Harryja.

– Ono kad kraljica upoznaje vojvotkinju – napisala je jedna obožavateljica na Twitteru presretna zbog susreta Meghan i Beyonce.

Foto: AFP

Vojvotkinja od Sussexa još uvijek je na porodiljnom dopustu, ali se ipak princu Harryju pridružila na premijeri filma. Podsjećamo, Meghan se porodila prije dva mjeseca, a svijet je donijela sina Archiea.

Foto: AFP

 

 

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti