Nema zle krvi: Gisele Bundchen utakmicu prati sa suprugovom bivšom partnericom

Piše: Redakcija

Gisele Bundchen se odlično slaže sa Bridget Moynahan, bivšom partnericom svog muža Toma Bradyja, s kojom igrač američkog fudbala ima sina Johna Edwarda Thomasa Moynahana. Njih dvije su zajedno pratile utakmice svojih sinova i bile veoma prijateljski raspoložene. Uživale su u igri i sve zabilježile svojim mobitelima.

Da među njima nema zle krvi potvrđuje i izjava Gisele koja kaže da je to što njena djeca imaju produženu porodicu pravo bogatstvo i da su okružena ljubavlju.

Podsjećamo, Brady i glumica Bridget Moynahan su se zabavljali od 2004. godine do kraja 2006. godine. U februaru naredne godine Moynahan je potvrdila “People” magazinu da je tri mjeseca trudna sa njihovim djetetom, i da su ona i Brady raskinuli na počerku njene trudnoće. Dječak je rođen u avgustu 2007. godine, u Saint John’s Health Centru u Santa Monici, u Californiji, i Brad je prisustvovao porođaju.

Sa brazilskim supermodelom Gisele Bundchen počeo je vezu u decembru 2006. godine. Tri godine kasnije je otkrio u jednom intervjuu kako ih je spojio zajednički prijatelj na “izlasku na slijepo”. Brady i Gisele su se vjenčali u februaru 2009., na intimnoj katoličkoj ceremoniji u Santa Monici. Imaju dvoje djece, sina Benjamina Reina Bradyja i kćerku Vivian Lake Brady . Gisele se, a to i fotografije potvrđuju odlično slaže i sa Tomovim sinom iz prethodne veze, kao i sa dječakovom majkom.

[nggallery id=616]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti