Komšije Marije Šerifović otkrile njeno pravo lice

Piše: Redakcija

Marija Šerifović važi za jednu od najpoznatijih srbijanskih pjevačica, koja već godinama uspjeva zadržati svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Ona rijetko u medijima komentira teme koje nisu vezene za njenu karijeru, mađutim komšijama je dosadilo njeno ponašanje pa su odlučili o tome govoriti u medijima i iznijeti pravo lice popularne pjevačice. Kako je to prenio Kurir, pjevačicina komšinica ispričala je kako je pjevačica bezobrazno vikala na portire zgrade u kojoj živi, te ga je krivila za poplavu ispred stana.

– Uslijed poplava, njeno parking-mjesto, koje se nalazi kat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i derala se na momke iz osiguranja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Derala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mesto jer joj se žuri – ispričala je djevojka koja živi u njenom komšiluku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti