Zbog načina na koji odgaja djecu, pjevačica ponovo na udaru kritika

Piše: Redakcija

Jedna od poznatijih američkih pjevačica Pink, koju slušaju i mlađi ali i oni nešto stariji, nedavno se našla na udaru kritika koje su joj uputili fanovi na Instagramu. Ona je prozvana jer je sa svojoj djecom za vrijeme odmora posjetila zološki vrt, kada su joj fanovi kazali da zbog zlostavljanja životinja ne bi trebala ići tamo.

Sada novom fotografijom ponovo su počeli negativni komentari na odgoj njene djece. Pjevačica ovogodišnji odmor provodi u Berlinu, gdje je zajedno s porodicom posjetila Memorialni centar Europe koji je posvećen ubijenim Židovima ili Holocaust Memorial. Nekoliko fotografija iz centra objavila je na Instagramu, a na jednoj od fotografija vidi se kako djeca trče kroz Memorijalni centar.

Takvo ponašanje njene djece razljutilo je njene fanove, a jedna od njih joj je komentarisala kako takvo mjesto nije za igru skrivača. Kao i prošlog puta, tako ni sad, Pink nije mogla a da ne odgovori na negativan komentar.

– Za sve komentatore želim razjasniti da su ova djeca Židovi, baš kao i ja, te veći dio moje porodice s majčine strane. Osoba koja je napravila ovo mjesto vjerovala je da djeca trebaju biti djeca, a za mene, ovo je proslava života nakon smrti. Molim vas zadržite svoje osude i mržnju za sebe – napisala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti