Nije sve idilično kako se čini: Otkriveno šta Alexu najviše smeta kod Jennifer

Piše: Redakcija

Kako prenose strani mediji, odnos između latino dive Jennifer Lopez i njenog vjerenika Alexa Rodrigueza nije savršen kao što se često čini. Naime, prema navodima izvora koji je blizak  paru, pjevačica voli da u svemu bude glavna, te se i prema Alexu često ponaša kao prema svojim zaposlenima. 

– Zna da ima problema s kontrolom, ali je jednostavno takva. O svemu u životu mora da odlučuje ona, od toga gdje idu na odmor, do toga šta jedu ili oblače – rekao je izvor. 

https://www.instagram.com/p/BxLsZlggZlo/

No, to svakako nije sve. Naime, izvor je dodao i to da je Jennifer preuzela kontrolu i nad društvenim mrežama svog supruga, te ona odlučuje o tome koje komentare javnost može da vidi, a koje ne. 

– Alex joj je u jednom trenutku rekao da je voli, ali da ona mora malo da se opusti i da ga pusti da diše. Ona je to iznenađujuće dobro podnijela, ali mislim da je to zato što voli muškarce koji se ne boje da joj kažu kada pretjera – rekao je izvor. 

Podsjećamo, Jennifer i Alex su se upoznali 2017. godine na neobaveznom ručku koji se pretvorio u sastanak. Vjerili su se u martu ove godine, a datum vjenčanja još uvijek nisu otkrili.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti