Uspjeli postići dogovor vezan za starateljstvo nad kćerkom

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Kako prenosi TMZ, uprkos raznim pričama o teškom raskidu Bradleyja Coopera i Irine Shayk, te njihovoj borbi za starateljstvo nad kćerkom, čini se da je ovaj par uspio postići sporazum. Kako saznaje ovaj medij, dogovorili su se o načinu raspodjele vremena, ali i prostora gdje će odgajati svoju dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine.

https://www.instagram.com/p/ByZxUaAgvAz/

Odlučili su da će svako od njih s kćerkom provoditi jednaku količinu vremena, a o mogućim promjenama zbog poslovnih obaveza dogovarat će se iz mjeseca u mjesec. Ono što im je bio najveći problem kod donošenja odluke jeste lokacija na kojoj će živjeti, jer se Irina preselila u New York, a Bradley ostao u Los Angelesu.

Ipak, na samom kraju popustio je slavni glumac, koji će se također preseliti u New York. Navodno je par u toliko dobrim odnosima nakon raskida da dogovor nisu čak ni formalno potpisali u obliku ugovora. Čini se da im je sreća njihove kćerkice najbitnija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti