Harry i Meghan mogli bi krenuti na bračno savjetovanje

Piše: Redakcija

Britanski mediji već neko vrijeme pišu u problemima u braku britanske vojvotkinje Meghan Markle i njenog supruga, princa Harryja, a sada su se pojavili i napisi da bi mogli krenuti na bračno savjetovanje. 

– Nedavno su postali roditelji, iza njih je i svađa s Williamom i Kate, te Meghanina problematična porodica. Svašta su prošli u samo jednoj godini braka i oboje su na rubu ludila – rekao je prijatelj blizak paru za “Radar Online”. 

Iako se, kada su u javnosti, sve čini idilično izvor je otkrio i to da Harry od supruge traži da krenu na bračno savjetovanje. 

– Harryju je terapija u prošlosti pomogla, pa vjeruje da bi dobro došla i Meghan prije nego bude prekasno – doda je izvor. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti