Bivša scijentologinja otkrila stav njihove crkve: Nicole Kidman ne može biti spašena u ovom životu

Piše: Redakcija

Snaha slavnog opernog pjevača Placida Dominga, Sam Domingo, nakon 22 godine napustila je scijentologiju te progovorila o mnogim slavnim osobama s kojima je bila bliska u to vrijeme. Za medije je govorila o o tajnim detaljima Scijentološke crkve.

Naime, ona tvrdi ju je na javno progovaranje potaknula činjenica da je usvojena kćerka Toma Cruisea Isabella postala zagovornica scijentologije u javnosti. Zbog toga je Sam odlučila otkriti da se život Isabelle i njenog brata Connora dramatično promijenio nakon što su se Tom Cruise i Nicole Kidman razveli 2001. godine.

View this post on Instagram

#Tbt Tom Cruise in 2004.#Tomcruise #2004

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on

Rekla je da je šutjela zbog odanosti prema glumcu i njegovoj njegovoj sestri Cass Mapother s kojom je bila bliska, ali kada su počeli “koristiti Isabellu” da je morala progovoriti. 

– Isabellu koriste za PR jer je kćera Toma Cruisea. Nije pošteno to što rade njoj i Connoru. Oni nemaju izbora nego promovirati scijentologiju – rekla je Sam za “Daily Mail”. 

Sam tvrdi da su djecu nakon razvoda, poticali da se udalje od majke koja je inače smatrana nepoželjnom osobom. 

– Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u scijentologiju i izolirani od svega. Ne možeš biti protiv scijentologije ako si dio Tomove porodice inače će te se odreći, pogledajte što se dogodilo s njegovom kćerkom Suri – rekla je. 

U intervjuu za “Radar Online” otkrila je i što scijentolozi misle o Nicole Kidman. 

– Nažalost, Nicole ne može biti spašena u ovom životu. No, srećom, ona će jednog dana umrijeti i onda ćemo je moći spasiti u sljedećem životu. Takvo je stajalište Scijentološke crkve – kazala je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti