Victoria Beckham otkrila u koga se zaljubila njena osmogodišnja kćerka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BsGFR6IgMOL/?utm_source=ig_embed

Uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham putem svog Instagram profila otkrila je u koga se zaljubila njena osmogodišnja kćerka Harper. Iako je to većina pomislila, nije riječ o dječaku iz škole nego o simpatičnom kućnom ljubimcu.

Victoria je objavila preslatku fotografiju njene kćerke na kojoj grli sivu macu, a to je poznata dizajnerica komentirala: „Harper se zaljubila u X“. Nakon toga dizajnerica je objavila i svoju fotografiju s macom. U svojoj objavi nije otkrila kako je mačka stigla u njihov dom, a mnogi predpostavljaju da ju je Harper dobila za rođendan koji je proslavila prije nekoliko dana.

Iako je Victoria 2011. godine izjavila kako David u njihovom domu ne želi za kućnog ljubimca imati mačku jer će donositi miševe, čini se da na zahtjev svoje mezimice nije mogao odoljeti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti