Otkriveno ko je razlog Angelininog osmijeha

Piše: Redakcija

AFP

Nakon što je konačno sklopila primirje s bivšim suprugom Bradom Pittom, glumica Angelina Jolie pokrenula je nova šuškanja kako je u vezi s novim muškarcem, prenijeli su strani mediji. Nakon što je u posljednje vrijeme viđena u šetnji s velikim osmijehom na licu, mnogi su se u pitali ko  je razlog njene sreće.

Navodno, riječ je o jednom tjelohranitelju kojeg je upoznala za vrijeme snimanja posljednjeg filma. Neimenovani izvor za National Enquirer otkrio je kako je sve počelo za vrijeme snimanja filma Those who wish me dead.

– Angelina i on su stalno zajedno. Kada je u njenoj blizini ona se ponaša kao zaljubljena tinejdžerica – kazao je izvor, te dodao kako je Angelina imala neugodnu situaciju s njegovom djevojkom.

– Ona bi dolazila nenajavljeno i promatrala bi Angelinu i dečka. Vidjelo se da joj ne odgovara bliskost dečka i slavne glumice – zaključio je izvor.

https://www.instagram.com/p/B0IW6BDIf8z/

Niko od glavnih aktera nije komentirao ovu priču, a identitet tjelohranitelja nije otkriven, šuškanja da je Jolie zaljubljena sve su glasnija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti