Oni su dokaz da prava ljubav postoji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Dokaz da prava ljubav ipak postoji, su dugogodišnje i skladne veze domaćih parova. Mnogi od njih nikada svoje živote nisu bojili skandalima te su njihov cilj zdrav i iskren odnos i sretne porodice.

Ovo su samo neki od parova koji ne kriju svoju ljubav i sreću. 

Edin i Amra Džeko

Svoju vezu počeli su 2012. godine, a vjenčali su se 20016. godine. Roditelji su kćerke Une i sina Danija, a važe za jedan od skladnijih i najljepših parova. Amra ima kćerku Sofiju s kojom Edin također ima sjajan odnos.

Mirsad i Dinka Terzić

Osim što je zadovoljan na poslovnom planu, bh. rukometaš Mirsad Terzić živi i skladan porodični život. Sa suprugom Dinkom posvećen je odgoju njihovih sinova Maka i Isaka.

Tarik i Lejla Filipović

Lejla i Tarik zajedno su od 2006. godine. Naredne godine u tajnosti su sklopili brak, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. Lejla iz prvog braka ima sina Dinu. 

View this post on Instagram

#lacoste #arenacentar #zagreb

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Amel i Jelena Ćurić

Amel i Jelena vjenčali su se 2017. godine i to nakon pet godina veze. Prošle godine postali su sina Kana. Uprkos mnogim obavezama u poslu, njih dvoje su u potpunosti posvećeni jedno drugome.

Fikret i Ševala Hodžić

Fikret i Ševala vjenčali su se 2011. godine, a imaju kćerkicu Ajšu. Svoju ljubav ne kriju, a kakav odnos imaju, često pokazuju i na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

🔥

A post shared by Fikret Hodzic (@fikret_hodzic) on

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Nikolina Kovač i nSaša Kapor također važe za jedan od najskladnijih bračnih parova s javne scene. Jedno drugom su se na vječnu ljubav zavjetovali 2013. godine, kada su dobili i sina Nikolaja.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti