Druženje i nakon takmičenja

Piše: Redakcija

Iako je od finala takmičenja “Zvezde Granda”  prošlo tačno mjesec  Marija Šerifović, jedna od članica žirija,  i dalje uživa s kandidatima koji su bili u njenoj grupi. Naime, Marija se sinoć družila s ovogodišnjom pobjednicom Džejlom Ramović i Ahmedom Orahovčićem, a to je pokazala objavom kratkog snimka na svom Instagram profilu. 

Nije tajna da je Marija Džejli tokom cijelog takmičenja pružala podršku, a mlada Goraždanka nije krila koliko joj to znači. 

– Od Marije sam naučila mnogo toga, a naročito to što gledajući nju s kakvom emocijom donosi svaku pjesmu, doživljavam pjesme na potpuno drugačiji način. Imala sam priliku da prisustvujem na njena dva koncerta u Sava Centru, što mi je donijelo novo iskustvo u muzičkom smislu. Od kada pjevam, pjevam njene pjesme i pratim je godinama. Do prije nekoliko godina nisam mogla ni sanjati da ću imati priliku da mi Marija bude mentor i, prije svega, prijatelj – rekla je ona u jednom od intervjua za naš magazin. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti