Izazovnom kreacijom zasjenila i slavnog supruga

Piše: Redakcija

Glamurozna Velšanka Catherine Zeta-Jones gdje god krene nađe se u centru pažnje, pa se slično desilo i na tematskom rođendanskom partiju na Capriju, nadahnutim ludim 20-ima.  Za atraktivnom 49-godišnjom glumicom, suprugom holivudske legende 74-godišnjeg Michaela Douglasa, prošetala je ulicama Caprija na istoimenom talijanskom otoku.

https://www.instagram.com/p/B0NLPCznUfy/

Veliki Getsby na Capriju je organizirao poznati jet seter, Kanađanin Lawrence Stroll, a na njegovom tulumu za 60. rođendan nije manjkalo bogatih i slavnih među kojima je bila i nekadašnja vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson, bivša supruga princa Andrewa s kojim ima dvije kćerke, princeze Beatrice i Eugenie.

Za ovu se prigodu Catherine obukla je maksi crnu haljinu vrtoglavog dekoltea i sandalama s trendi kajšićima, a lijepa glumica je stajling podignula predimenzioniranom ogrlicom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti