Oglasio se Severinin glasnogovornik u vezi sa gubitkom stana

Piše: Redakcija

Davor Grgin, Severinin glasnogovornik oglasio se u hrvatskim medijima vezano uz navode portala “Kurira”  u kojima stoji da pjevačica ima velike dugo zbog kojih bi mogla ostati i bez stana u Zagrebu. 

– Nastavno na članak na Vašem portalu pod nazivom “Severina bi zbog dugova mogla ostati bez stana”, ovim putem obavještavam Vas kako je objavljena informacija u potpunosti neistinita te je nastala kao rezultat negativnog medijskog publiciteta u Srbiji, na kojem pojedinci kontinuirano rade već duže vrijeme – rekao je Grgin. 

Podsjećamo, jučer je objavljena informacija da bi popularna pjevačica mogla ostati bez stana, jer ne može plaćati ratu kredita od dvije hiljade eura. 

– Poznato je da Seve ne zna raspolagati novcem. Troši više nego što zaradi. Tokom 2018. godine je imala puno nastupa, ali ništa od toga nije sačuvala, te se, kada je došlo vrijeme da snimi nove pjesme i spotove, morala zadužiti. Prije osam mjeseci je podigla kredit od 100 hiljada eura, a kao garanciju je založila stan. Prvih pet mjeseci je sve bilo OK, ali posljednja tri mjeseca nije platila rate – rekao je izvor blizak  pjevačici srbijanskim medijima. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti