Kristina Pimenova: devetogodišnja Ruskinja je model i zovu je najljepšom djevojčicom na Planeti

Piše: Redakcija

Kristina, rodom iz Moskve, već je radila za najjače svetske brendove kao što su Roberto Cavali, Dolce & Gabana i Armani, a bila je i na stranicama modne biblije “Vogue“. Do sada mnogi su je okarakterisali kao najljepšu djevojčicu na Planeti. Njena popularnost postala je planetarna budući da njena majka održava profile na društvenim mrežama gdje ima preko 300 hiljada fanova.

cristina3 cristina2

Ipak, neki su u ovako brzom odrastanju ove djevojčice videli i lošu stranu. Seksualizovanje ovako male dece nikada nije imalo dobar rezultat. Na njenim profilima na društvenim mrežama do sada je bilo nekoliko neumjesnih komentara buduću da je Kristina još uvijek jako mala. Obožavaoci je nazivaju “dušo“ i hvale njene duge vitke noge.

Njena majka, koja je i sama bila model, odgovorna je za karijeru svoje kćerke i redovno ažurira njene profile na društvenim mrežama. Ona tvrdi kako Kristina nema pristup internetu i da je ona odgovorna za sve slike svoje kćerke.

cristina cristina4
Zapravo, Kristina je modelingom počela da se bavi uz majku, jer je svuda išla s njom pa su se mnogi još tada divili njenoj anđeoskoj ljepoti. Kristinin otac je Ruslan Pimenov, penzionisani fudbaler koji je nastupao za Rusiju 2002. godine u Svjetskom kupu. Iako Kristina obično reklamira dečiju garderobu i ne nosi šminku, fotografije na kojima je u suknjicama ili kratkim pantalonama obično znaju da izazovu neprimjerene komentare.

Neki obožavatelji su pokušali upozoriti Kristininu majku da bi mnogi mogli zloupotrijebiti slike njene maljoletne kćerke.Ipak, ona smatra da samim tim što ukloni neprimjeren komentar i blokira ljude s lošom namjerom može da stane na put neprijatnostima.

Izvor: b92.net

Pročitajte još