Zbog čega grudi postaju opuštene?

Piše: Redakcija

Postoje brojni mitovi o ženskim grudima. Neki su od njih tačni, a neki su potpuna laž. Vrijeme je da raskrinkamo sva vjerovanja i otkrijemo što zapravo ubrzava opuštanje grudi.

S godinama se grudi opuštaju

To je istina! S godinama ligamenti koji drže grudi gube čvrstoću i dolazi do njihova opuštanja. Nije to ništa čudno jer se to događa i na drugim dijelovima tijela, priroda jednostavno tako funkcionira. Tijekom menopauze taj se proces ubrzava.

Grudnjak sprečava opuštanje grudi
Nije istina! Grudnjak oblikuje vaše grudi dok ga imate na sebi, ali ne čini apsolutno ništa za održavanje njihove čvrstine. Neke žene vjeruju da će, ako godinama stalno nose grudnjak, usporiti opuštanje grudi, ali to nije istina. Kao što smo pojasnili, priroda čini svoje.

Vježbe za grudi održavaju ih prpošnima
Ni to nije istina! Tjelovježba je dobra i prakticirajte je zbog svojega zdravlja, ali ne računajte na to da će spasiti prpošnost vaših grudi. Zašto? Grudi nisu sastavljene od mišića, nego od masnoće i zato ih vježbanjem nećete podići.

 

Izvor: tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti