Fotografija kao dokaz: Ni britanska vojvotkinja nije odoljela estetskim zahvatima

Piše: Redakcija

Dr. Munir Somji, ugledni estetski hirurg iz klinike Dr. MediSpa, šokirao je fanove britanske vojvotkinje Kate Middleton kada je na svom Instagram profilu objavio njene fotografije “prije i poslije” estetskih zahvata. 

– Naša Kate voli malo “baby botoksa”. Na fotografiji “prije” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “poslije” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na dio čela između obrva – napisao je on. 

S obzirom na činjenicu da je ova vijest prilično “uzburkala” javnost, oglasio se i glasnogovornik palate koji je rekao da to kategorički nije istina, te da kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti. 

Pogledajte fotografiju koju je objavio. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti