Pele smiruje naciju: U bolnici sam zbog infekcije

Piše: Redakcija

Legendarni brazilski nogometaš Pele (74) nalazi se na odjelu intenzivne njege u bolnici u Sao Paulu zbog urinarne infekcije, ali njegovo se stanje poboljšava, objavili su iz klinike Albert Einstein u kojoj se Pele nalazi, piše Jutarnji list.

Trostruki svjetski prvak i jedan od najboljih igrača svih vremena ranije je ovoga mjeseca bio na operaciji uklanjanja bubrežnih kamenaca, a prije tri dana ponovo je primljen u bolnicu.

Pele je putem svog “twittera” poslao  nekoliko poruka kako bi smirio zabrinute obožavatelje navodeći kako se osjeća dobro.

– Želim vas obavijestiti da se osjećam dobro. Trenutno sam u posebnoj sobi, ali ne zbog nekog velikog problema, već zbog privatnosti. Blagdane namjeravam provesti kući sa svojom porodicom i želja mi je da u novu godinu uđem potpuno zdrav – napisao je Pele.

Njegov menadžer Paul Kemsley je poslao priopćenje za javnost u kojem navodi:

– Očekuje se kako će se Pele brzo i u potpunosti oporaviti od manje infekcije koju je proouzročila nedavna operacija.

Peleovi bližnji kazali su kako je on prebačen na odjel intenzivne njege prvenstveno kako bi se zaštitila njegova privatnost.

– Bilo mu je neugodno od silnih posjeta, sada će biti u mirnijem okruženju – kazao je Jose Fornos Rodrigues, Peleov dugogodišnji prijatelj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti