Burt Reynolds rasprodaje sve što ima kako bi preživio

Piše: Redakcija

Slavni glumac Burt Reynolds rasprodaje sve što ima kako bi preživio. Na aukciji koja će se održati 11. decembra u Palms casinu u Las Vegasu prodavat će Zlatni globus, crvenu kožnu jaknu koju je nosio u filmu “Smokey and Bandit II”, automobil, čizme, kočiju koju je za njega izradila Dolly Parton, te boksačke rukavice s autogramom koje je dobio od Muhammeda Alija.

Glumac je dužan 1,2 miliona dolara zbog čega je pod hipoteku stavio i kuću u kojoj živi. Reynolds je bankrotirao zbog niza lošijh poslovnih odluka, a pogoršalo mu se i zdravstveno stanje pa je 2010. morao ugraditi srčanu premosnicu, piše Večernji list.  Ovo ljeto je, uza sve, bivša žena Loni dobila na sudu jer ju nije isplatio za cijeli iznos nakon rastave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti