Za Angelinu Jolie najteže se rastati od djece

Piše: Redakcija

AFP

Nakon razvoda od Brad Pitta, Angelina Jolie u potpunosti se posvetila djeci i njihovom odgoju. Svaki slobodan trenutak glumica iskoristi kako bi provele s njima u šetnji, kupovini, izlascima ili pak kod kuće. Od 2015., pa sve do sada Angelina se nije odvajala od njim, no, zbog novog projekta koji radi u Novom Meksiku djecu će morati ostaviti kod bivšeg supruga.

Žnjeni bliski prijatelji tvrde kako se glumica s teškom mukom priprema za odlazak i da joj teško pada činjenica da će biti razdvojeni. Zbog toga je zajedno s kćerkama Vivienne i Zaharom otišla u shopping. Glumica je za ovaj izlazak obukla dugu široku haljinu u bež boji, koju je iskombinirala sa sandalama i torbom u istoj boji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti