Jennifer Lopez pripremila spektakl za rođendan svog zaručnika

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana popularna pjevačica Jennifer Lopez proslavila je svoj jubilarni 50. rođendan. Tim povodom njn zaručnik joj je pripremio veliki spektakl te skupocjene poklone. Spektakularnom partyju prisustvovali su porodica i prijatelji, a među zvanicama našle su se i njene kolege.

No, danas, je njenom zaručniku Alexu Rodriguezu rođendan, a slavna pjevačica potrudila se pripremiti mu odličnu zabavu. Na svom Instagram profilu podijelila je kako je to izgledalo.

– Proslavljam tebe danas i svakoga dana, moja ljubavi… ti si jedinstven, moj uragan i moja smirenost usred oluje… hvala ti što si tako lijepo svijetlo u mom životu… želim ti najbolji rođendan do sada – napisala je Jennifer ispod videa kojeg je objavila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti