Poznata blogerica pronađena mrtva

Piše: Redakcija

Poznata ruska beauty blogerica Ekaterina K pronađena je mrtva u stanu u Moskvi, piše “Daily Mail”.  Njeno golo tijelo s prerezanim vratom i višestrukim ubodnim ranama ostavljeno je u kovčeg.

Smrt 24-godišnje blogerice šokirala je javnost, a najviše njene obožavatelje. Naime, nakon što danima nije odgovarala na telefonske pozive, njeni roditelji posumnjali su da se nešto  događa. Zatim su nazvali stanodavca koji je otišao u stan i pronašao beživotno tijelo njihove kćerke.

Još uvijek nije poznato ko je počinitelj, ali policija sumnja kako bi jedan od motiva ubojstva mogao biti njen ljubavni život jer je nedavno prekinula vezu s dečkom i započela novu sa 52-godišnjim muškarcem.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti