Pogledajte unutrašnjost nove vile u vlasništvu Cristiana Ronalda

Piše: Redakcija

Slavni fudbaler Cristiano Ronaldo dokaz je da se itekako može uživati u životu. Često se počasti nekim luksuznim automobilom, a nekada zna sebi priuštiti i luksuznu vilu. Portugalac je to učinio i ovog puta kupovinom vile u španskoj Marbelli za 1.3 miliona funti.

Njegov komšija je UFC borac Conor McGregor, a poznato je i da su njih dvojica jako dobri prijatelji. Budući da Ronaldo živi i trenira u Torinu, ogromnu vilu u Marbelli koristit će samo za odmor. Vila se sastoji od četiri ogromne sobe, kina, privatne teretane, vanjskog i unutarnjeg bez bazena te golf igrališta. Napravljena je po najvišim standardima, a pogled s bazena se prostire na prekrasnu Marbellu što će sigurno Ronalda i njegovu porodicu ostavljati bez daha.

View this post on Instagram

Amore mio 💏😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

View this post on Instagram

Enjoy the view 🧜🏼‍♂️😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti