Doris i Boris Rogoznica: Sve je lakše u svoje

Piše: Redakcija

Nepovoljno vrijeme zahvatilo je Region, a naročito Dalmaciju, no to nije spriječilo supružnike Doris i Borisa Rogoznicu  da vrijeme provode vani. Da im kiša ne smeta dokaz su i fotografije objavljene na Instagramu kojim se par pohvalio kako je odradio 10 kilometara trčanja.

Popularna voditeljica i njen suprug muzičar, preko ove društvene mreže otkrili su kako je najbolje trčati za vrijeme kiše. Njihove fotografije na kojima poziraju nasmješeni, kao i nebrojeno puta do sada, izazvale su mnoštvo simpatičnih komentara i riječi divljenja.

Ovaj poznati par, nakon jučerašnjeg trčanja po kiši, danas uživa u lijepom i sunčanom vremenu, pa su ga iskoristili kako bi zajedno s djecom otišli na plažu.

View this post on Instagram

Lako tako 🌊🌊🌊

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti