Otkriveno ko je ubio mladu influencericu: Uništila je moje dostojanstvo

Piše: Redakcija

Rusku influensericu Ekaterinu Karaglanovu (24) prošle sedmice ubio je devet godina stariji Maksim Garejev. Influenserica, koju na Instagramu prati oko 85.000 ljudi, pronađena je mrtva u svom moskovskom stanu, nakon što su se njeni roditeli zabrinuli jer im se nije javljala nekoliko dana. Kontaktirali su vlasnika stana i tražili dopuštenje da uđu u stan koji je rentala, i tamo su zatekli nemili prizor, svoje dijete izbodeno nožem u predjelu vrata, i zatvoreno u kofer u hodniku. Otac je odmah pozvao hitnu, ali je Ekatarina već bila mrtva, pišu Moskovsky Komsomolets novine. Garejeva su u njenoj zgradi snimile nadzorne kamere. Navodno je saznao da se djevojka sprema za put u Nizozemsku s drugim muškarcem pa ju je ubio. Tijelo je htio ugurati u kofer i iznijeti iz stana, no kako nije stalo unutra, ostavio ga je u stanu.

Policiji je rekao da je Ekaterinu vidio na stranicama na kojima djevojke nude seksualne usluge, no nisu se mogli dogovoriti oko cijene, te da mu je ona rekla da nudi premalo.

-Uvrijedila me, uništila moje seksualno dostojanstvo i rugala se mojim financijskim sposobnostima. Nisam to mogao podnijeti, ubo sam je najmanje pet puta u vrat i grudi. Kajem se – kazao je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti