Nakon 19 godina Severina Kojić napravila veliku promjenu u karijeri

Piše: Redakcija

U posljednjih nekoliko mjeseci glavna tema regionalnih medija svakako je Severina Kojić. Pored toga što se pisalo o njenom privatnom životu i borbi za starateljstvo nad malenim Aleksandrom, mediji su pisali i o raskidu saradnje s njenim dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Tomicom Petrovićem. Ovakve navode niko od njih nije demantirao.

Sada su u medije dospjele i nove informacije, a pored toga što je Severina zamijenila članove benda ona ima novu osobu koja će se brinuti o njoj kada je riječ o poslu. Prvo se šuškalo kako će to biti njn suprug Igor, ali na službenoj Facebook stranici pojavile su se nove informacije. Uloga menadžera pripala je Alenu Ključe, organizatoru brojnih koncerata i događaja kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Dugi niz godina je u tim vodama, a radio je s brojnim poznatim imenima poput Tereze Kesovije, Doris Dragović, Željkom Joksimovićem. Promotor je Andreje Bocellija, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Jonesa te Roda Stewarta u Zagreb. Uskoro u Zagreb dovodi i Lepu Brenu. Saradnju sa Severinom počeo je prije mjesec dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti