Haris i Narcisa Dubica proslavili 11. godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Bh. producent i režiser muzičkih spotova Haris Dubica i njegova supruga Narcisa danas proslavljaju 11. godišnjicu braka. Haris je zajedno sa svojim fanovima podijelio porodičnu fotografiju čestitajući supruzi godišnjicu.

–  Hvala Bogu za sve što imamo i nemamo – napisao je Haris.

Podsjećamo, Haris 11 godina uspješno sarađuje s poznatim pjevačima, a u posljednje vrijeme i glumcima, iz BiH, Regiona, ali i svijeta. Dubica je porijeklom iz Sanskog Mosta, a živi u Švicarskoj. Za svoj rad je dobio brojna priznanja, a ono što mu je najviše doprinijelo na popularnosti jesu tri nagrade za spot godine u Švicarskoj, što je prvi put u historiji takmičenja pošlo za rukom jednom režiseru. U konkurenciji od 238 takmičara, Dubica je trijumfirao spotom pjevača Baschija “Hashtag”. Za njegovu uspješnu karijeru jednim dijelom je zaslužan i Dino Merlin, koji je među prvima prepoznao njegove kvalitete. Nakon toga je radio i s Lepom Brenom, Slađanom Mandić i drugima.

View this post on Instagram

Ljubav Nije Paradajz 🍅

A post shared by Haris Dubica (@harisdubica) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti