Da li su bebe na putu: Iznenadile stomačićima

Piše: Redakcija

U posljednje vrijeme mnoge slavne mame se mogu pohvaliti dolaskom beba na svijet, a za ove dvije zvijezde ništa se sa sigurnošću ne može kazati. Pop zvijezda Katy Perry i Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez pokazale su veći stomačić nego inače.

Američka pjevačica Katy Perry sa zaručnikom Orlandom Bloomom provodi se na luksuznoj jahti na najvećem španjolskom otoku Mallorci. Pjevačica je uživala u kupanju i ronjenju, a nije ostao neprimijećen njen stomačić. Katy je poznata po vitkoj figuri pa stomačić nije bilo teško uočiti. Za opuštanje na godišnjem odmoru, pjevačica je obukla jednodijelni kupaći kostim. Ne zna se je li se pjevačica udebljala ili njoj i Orlandu dolazi prinova. Jedino je poznato da planiraju vjenčanje koje će se održati krajem ove godine.

https://www.instagram.com/p/B0s2wTVAvWC/

Također, nagađa se kako je na putu peto dijete nogometaša Christiana Ronalda. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez pratila ga je na dodjelu nagrade Marca Leyenda koju dodjeljuje sportski list Marca. S obzirom na to da Georgina pazi na svoju liniju i redovito vježba, obožavatelji su se zapitali nije li riječ o prinovi.

Pročitajte još