Jelena Karleuša poslala poruku hejterima koji su je napali zbog kostima

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša (40) nastup u Crnoj Gori ‘rasplamsala’ je svojim outfitom. Na svom Instagram profilu objavila je video u čiji je opis stavila poruku za sve one, kako kaže, koji su ‘šokirani’ njenim stilom oblačenja. 

– Imam potrebu obratiti se ovima koji su kao šokirani mojim kostimom, spominju moju djecu i tako dalje. Seljaci, ja nisam operna pjevačica niti učiteljica u vašoj općini, ja sam izvođač. Ovo je scenski kostim koji je u skladu s mojom muzikom i scenom. Ne idem ovako do supermarketa sa djecom! Vjerujem da ste bar jednom u životu čuli za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, itd… pogledajte njihove scenske kostime… Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumijeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promijeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela! – napisala je Jelena uz objavu.

Jelena je posljednjih nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira polugola. Njeni obožavatelji popratili su ih komentarima. Bilo je onih pohvalnih, ali i onih koji su, čini se, uznemirili Jelenu.

foto: Instagram

– Ne mogu vidjeti hejtere – napisala je Jelena u opis jedne od objavljenih fotografija.

foto: Instagram

View this post on Instagram

👀 (no more, I promise)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

View this post on Instagram

Montenegro

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti