Prva fotografija s vjenčanja Care Delevingne i Ashley Benson

Piše: Redakcija

U posljednjih nekoliko dana svjetski mediji pišu kako su se tajno vjenčale manekenka Cara Delevingne i glumica Ashley Benson i tako okrunile svoju ljubav. Međutim, prema najnovijim pisanjima stranih medija, navodno je riječ o lažnoj uzbuni. Atraktivne Cara i Ashley nisu se legalno vjenčale, no, imale su, kako kaže, izvor za strane medije, prijateljsku ceremoniju. A sada je na Instagramu izašla i prva fotografija s vjenčanja.

Navodno su se 26-godišnja Cara i 29-godišnja Ashley vjenčale u jednoj od kapelica u Las Vegasu te da ih je vjenčao imitator Elvisa Presleyja. Ova intimna ceremonija navodno je iznosila 245 funti. Prema pisanju ‘Daily Maila’, djevojke su bile u obučene u crnim kombinacijama, a Ashley je u rukama imala buket, no ako je suditi po fotografiji takve informacije i nisu tačne. Nakon navodnog vjenčanja Ashley i Cara nisu išle partijati već su otišle u hotel same proslaviti prvu noć.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti