Odmor iz snova: Leonardo DiCaprio s 22 godine mlađom djevojkom na odmoru u Italiji

Piše: Redakcija

FOTO: iNSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnzYmWZn1s3/

Holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio zajedno sa svojom 22 godine mlađom djevojkom, manekenkom Camilom Morrone otišao je na romantično putovanje Italijom. Par je viđen u šetnji Vatikanom u društvu DiCapriova oca Georgea i Camilinih roditelja. Zajedno su posjetili Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu u sklopu Vatikanske palače, a u razgledavanju su ih zatekli paparazzi koji su slavni par uhvatili u izmijenjivanju nježnih dodira.

Par je pozirao zagrljen ne bi li imali vječne uspomene na ovo zajedničko putovanje, a lijepa manekenka je poput pravog turista sve vrijeme slikala atrakcije. Glumac i manekenka u vezi su nešto više od godinu dana, a usprkos zlim jezicima koji manekenku upozoravaju da ostavi DiCaprija prije nego li on ostavi nju, s obzirom da je u prošlosti mijenjao veliki broj žena te da ni jedna njegova djevojka nije bila starija od 25 godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti