Lepa Brena govorila o tamnoj strani slave

Piše: Redakcija

Nije tajna da je Lepa Brena jedna od najuspješnijih regionalnih pjevačica svih vremena. Iako bi mnogi pomislili da je njen život zbog svega toga naprosto savršen, Brena je za srbijanske medije govorila o tamnoj strani slave. Naime, ona se osvrnula na skandal koji joj se desio u karijeri, a kada je na jednoj naslovnoj strani osvanula njena fotografija na kojoj su se nazirale grudi. 

– Tada mi je to teško palo, pogotovo što sam bila ucjenjena da će fotografija biti objavljena ukoliko ne poklonimo nekoliko koncerata. Raka nije pristao na ucjenu, baš kao ni jedan drugi čovjek koji ima dostojanstva – rekla je ona. 

Slavna pjevačicu su pitali i to da li smatra da je danas golotinja neophodna kako bi se postigao uspjeh. 

– Nema potrebe da se prikazuje golo tijelo, osim ako nisu specijalni sajtovi za odrasle ili za odrastanje. To je rasprodaja intime. Kad svega ima u ponudi, onda nije ni zanimljivo – rekla je Brena. 

Brena je demantirali medijske napise da namjerava da se povuče sa scene, te istakla da posao doprinosi njenom dobrom raspoloženju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti