Slavni pjevač progovorio o dramatičnom odnosu s bratom: Volio sam majku dok nije rodila njega

Piše: Redakcija

Noel Gallagher, muzičar i jedan od članova kultnog benda Oasis je u jednom od nedavnih intervjua govorio o problematičnom odnosu koji ima sa svojim najmlađim bratom Liamom. 

– Intervjui su uvijek rizični i dovode vas u čudne situacije. Sjedite u istoj sobi s nekim ko je novinar i koga niste ranije sreli, a on vas pita o vašoj majci. To je glupost jer je iskren odgovor na to pitanje: “Kakve to veze ima s tobom?”. No, pametan odgovor je: “Volio sam je dok nije rodila Liama” – rekao je ovaj 52-godišnjak. 

Inače, nesuglasice između braće počele su 2009. godine, kada je Noel napustio bend koji se ubrzo i raspao. No, stvari su se pogoršale u posljednjih nekoliko mjeseci, a nakon što je Noel objavio poruke koje je Liam slao njegovoj kćerki. 

– To nije prvi put da porukama uznemirava moju kćerku. Sličnu stvar je radio i mojoj ženi, kada joj je ostavljao poruke uznemirujućeg sadržaja na telefonskoj sekretarici – rekao je on.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti