Lady Gaga priznala u TV show-u da je silovana

Piše: Redakcija

Gostujući u “The Howard Stern Show-u” pjevačica Lady Gaga (28) je pod pritiskom voditelja priznala kako je silovana kada je imala 19 godina. Ona nije željela otkriti ime silovatelja, mada svi nagađaju kako se radi o producentu Dr Lukeu, kojeg pjevačica Kesha tuži za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Gaga je samo rekla da je njen silovatelj bio 20 godina stariji od nje.

– Prošla sam kroz neke strašne stvari na koje se sad mogu nasmijati, jer sam prošla kroz psihičku, fizičku i emocionalnu terapiju kako bih se oporavila. Imala sam 19 godina, išla sam u katoličku školu kada se sve to dogodilo i mislila sam da su svi odrasli takvi. Bila sam vrlo naivna. Čak ni sebi nisam htjela priznati, ali tada sam odlučila: Svo to opijanje i sve te gluposti, moraš riješiti pravi problem, on neće nestati – izjavila je Lady Gaga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti