Denise Richards: Bili ste upravu, bolesna sam

Piše: Redakcija

AFP

Glumica Denise Richards zahvalila se obožavateljima što su primijetili da joj je povećava štitna žlijezda dok je glumila u jednoj epizodi reality showa “The Real Housewives of Beverly Hills”

– Fascinantno je kako se moja štitna žlijezda smanjila otkad sam prestala jesti gluten. Bili ste u pravu, a ja sam simptome ignorirala dok me niste upozorili. Nisam imala pojma koliko prehrana može utjecati na zdravlje i koliko je toksičan gluten – napisala je Richards na Instagramu.

No, osim što su je upozorili na bolest, fanovi su joj zamjerili pretjerano korištenje botoksa. “Haljina je predivna, ali što ti je s licem? Sva si natekla”, pisali su joj fanovi nakon što se nedavno izobličena pojavila na crvenom tepihu.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti