Boluje od leukemije: Otkriveni novi detalji o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića

Piše: Redakcija

Legendarni fudbaler i trener Bologne, Siniša Mihajlović nedavno je otkrio da boluje od leukemije, a sada su srbijanski mediji objavili da je njegovo liječenje počelo, te da ga dobro podnosi. 

– Miha je izgurao prvu hemoterapiju junački. Dobro je, sve je bolje – rekao je njegov prijatelj Dragiša Binić za “Sportski Žurnal”. 

Podsjećamo, i u momentu kada je javosti saopćio da boluje od leukemije Mihajlović je pokazao koliko je hrabar i odlučan da se bori protiv bolesti. 
 

– Kada sam čuo vijest, to je bio šok. Proveo sam noć plačući, život mi je prolazio pred očima. To nisu bile suze straha. Poštujem bolest. Suočit ću se s tim podignute glave. Jedva čekam da počnem da se borim za ozdravljenje. Agresivno je, ali nije nepobjedivo. Ne volim da me ljudi žale. Niko ne treba da me žali – rekao je on, između ostalog, na konferenciji.

Ljekari u Bologni su potvrdili da je riječ o akutnoj leukemiji, a poznatom fudbaleru podršku pružaju članovi porodice, tačnije supruga i petoro djece.

View this post on Instagram

❤️ Il senso della vita ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti