Indijska glumica optužena da daje podršku nuklearnom ratu između Indije i Pakistana

Piše: Redakcija

Svjetski poznata glumica i model Priyanka Chopra, ovih dana našla se u centru medijske pažnje zbog načina na koji je odgovorila članici publike na konvenciji BeautyCon u Los Angelesu na optužbu da podupire nuklearni rat između Indije i Pakistana.

Ona je nedavno na svom profilu Twittera izrazila potporu Indijskim oružanim snagama. Ono što je u tome mnogima bilo problematično je da je Priyanka Chopra UNICEF-ova ambasadorica dobre volje. Jedna od osoba koje je to naljutilo bila je i Ayesha Malik koja joj je na BeautyConu postavila i škakljivo pitanje.

– Bilo mi je malo teško slušati o ljudskosti dok, kao vaša komšinica i Pakistanka, znam da ste hipokrit – kazala je Ayesha Malik i podsjetila Priyanku Chopru na potporu koju je dala Indijskim oružanim snagama u vrijeme ogromne napetosti oko Kašmira.

Ovo pitanje je očito pogodilo Priyanku Chopru pa je odgovorila s manjkom takta.

– Čujem vas. Jeste se ispuhali? Gotovi ste? Onda dobro. Rat nije nešto što mi je drago, no ja sam domoljub. Svi mi moramo pronaći kompromise. Način na koji ste me napali, djevojko, nemojte se derati. Svi smo ovdje zbog ljubavi. Nemojte se derati. Nemojte se sramotiti. Hvala vam za entuzijazam, pitanje i vaš glas – rekla je Priyanka Chopra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti