Novosti

Snovi se ostvaruju: Poznata pjevačica rodila treće dijete u 46. godini

Foto: Instagram

Alanis Morissette, kanadsko američka pjevačica, po treći put se ostvarila u ulozi majke u svojoj 46.godini. Malenom su dječaku suprug i ona izabrali ime Winter Mercy Morissette-Treadway. Vijest o dolasku novog člana porodice, pjevačica je podijelila na svom Instagram profilu uz poruku: „On je ovdje“.

Pjevačica je u braku sa šest godina mlađim suprugom Mariom Souleyem Treadwayem, za kojeg se udala u maju 2010. Godine. Par ima sina Evera Imrea, koji je rođen na Božić 2010., te kćerkicu Onyx Solace, rođenu u junu 2016. godine. Vijest o trećoj trudnoći otkrila je tek u martu ove godine kada se također putem Instagrama pohvalila trudničkim stomačićem najavivši kako u njihovu porodicu stiže novi član.

View this post on Instagram

it is a very very very small world. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🇿🇼🇻🇳🇼🇫🇪🇭🇾🇪🇿🇲🇻🇪🇻🇦🇻🇺🇺🇿🇺🇾🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇺🇸🇦🇪🇺🇦🇺🇬🇻🇮🇹🇻🇹🇹🇹🇳🇹🇷🇹🇲🇦🇪🇹🇨🇹🇲🇹🇷🇹🇳🇹🇹🇹🇭🇹🇱🇹🇬🇹🇰🇹🇴🇹🇿🇹🇯🇹🇼🇸🇾🇨🇭🇻🇨🇸🇩🇸🇷🇸🇿🇸🇪🇧🇱🇸🇭🇰🇳🇱🇨🇱🇰🇪🇸🇸🇸🇰🇷🇿🇦🇸🇰🇸🇮🇬🇸🇸🇧🇱🇰🇸🇴🇸🇽🇸🇬🇸🇱🇸🇨🇷🇸🇼🇸🇸🇲🇸🇹🇸🇦🇸🇳🇷🇼🇷🇺🇷🇴🇷🇪🇶🇦🇵🇭🇵🇳🇵🇱🇵🇹🇵🇷🇵🇪🇵🇾🇵🇬🇵🇦🇵🇸🇲🇵🇳🇴🇴🇲🇵🇰🇵🇼🇰🇵🇳🇫🇳🇺🇳🇬🇳🇪🇳🇮🇳🇿🇳🇨🇳🇱🇳🇵🇳🇷🇳🇦🇲🇲🇲🇿🇲🇦🇲🇩🇲🇨🇲🇳🇲🇪🇲🇸🇫🇲🇲🇽🇾🇹🇲🇺🇲🇷🇲🇻🇲🇱🇲🇹🇲🇭🇲🇶🇲🇾🇲🇼🇲🇬🇲🇰🇲🇴🇱🇷🇱🇾🇱🇮🇱🇹🇱🇺🇱🇸🇱🇧🇱🇻🇱🇦🇰🇬🇰🇿🇰🇪🇰🇮🇽🇰🇱🇸🇯🇴🇯🇪🎌🇯🇵🇯🇲🇮🇶🇮🇪🇮🇲🇮🇱🇮🇹🇮🇷🇮🇩🇮🇳🇮🇸🇭🇺🇬🇼🇬🇾🇭🇹🇭🇳🇭🇰🇬🇳🇬🇬🇬🇹🇬🇺🇬🇵🇬🇭🇬🇮🇬🇷🇬🇱🇬🇩🇩🇪🇬🇪🇬🇲🇬🇦🇹🇫🇫🇯🇫🇮🇫🇷🇫🇷🇵🇫🇬🇫🇫🇴🇫🇰🇪🇺🇪🇹🇪🇪🇪🇪🇪🇨🇪🇬🇸🇻🇬🇶🇬🇶🇪🇷🇩🇴🇩🇲🇩🇯🇩🇰🇨🇿🇨🇮🇭🇷🇨🇺🇨🇼🇨🇾🇨🇷🇨🇰🇨🇩🇨🇬🇰🇲🇨🇱🇨🇳🇨🇽🇨🇨🇨🇴🇹🇩🇨🇫🇰🇾🇧🇶🇨🇻🇧🇮🇰🇭🇨🇲🇨🇦🇮🇨🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇧🇷🇧🇳🇧🇳🇻🇬🇮🇴🇧🇹🇧🇴🇧🇦🇧🇼🇧🇲🇧🇯🇧🇿🇧🇪🇧🇾🇦🇿🇧🇸🇧🇭🇧🇩🇧🇧🇦🇹🇦🇺🇦🇼🇦🇲🇦🇷🇦🇩🇦🇴🇦🇮🇦🇶🇦🇬🇦🇸🇩🇿🇦🇱🇦🇽🇦🇫❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on