Damir Urban: Uskoro proširenje porodice

Piše: Redakcija

Poznati roker Damir Urban i njegova supruga Milica, kako prenosi Gloria.hr, očekuju dijete. Ovo će biti njihovo drugo zajedničko dijete s obzirom na činjenicu da su 2015. godine dobili sina Istoka Zolu, dok Damir iz prvog braka ima 17-godišnjeg sina Malika. 

–  Svaki čovjek se promijeni kada dobije dijete, uvijek se raznježi i uvijek nauči novo od svog djeteta. Vjerovatno čovjek malo zaglupi kada dobije dijete i onda se uhvati kako ima 50 godina i leži na podu s Lego kockicama. To je zapravo nešto najljepše što se čovjeku može desiti – rekao ej Damir u jednom od intervjua za naš magazin. 

Podsjećamo, Damir i Milica zajedno su od 2002. godine, a u braku su od 2007. godine. Poznati su po tome što svoj privatni život nastoje držati daleko od očiju javnosti, a o Milici se zna da je profesorica filozofije i da je od svog supruga mlađa 12 godina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti