Plastični hirurg o Kylie Jenner: Za 10 godina koža oko usana će joj se rastegnuti poput balona

Piše: Redakcija
 

Kylie Jenner je 10. avgusta napunila 22 godine. Rođendan je proslavila u Italiji, a kad su vidjeli njene najnovije fotke s odmora, mnogi obožavatelji izrazili su šok i nevjericu oko činjenice koliko je ona zapravo mlada. 

“Kylie počinje izgledati jako staro”, “Kad sam je prvi put vidjela, mislila sam da ima 25 ili 30 godina jer izgleda jako zrelo i ima dijete. Ali ima tek 22 godine! Wow, ja ću uskoro 20, a izgledam kao da imam 15”, “Kylie je napunila 22, ali izgleda kao da joj je barem 30” i “Ne mogu vjerovati da Kylie ima 22 godine. Izgleda kao 50-godišnjakinja koja pokušava izgledati kao 22-godišnjakinja” – samo su neki od komentara na Twitteru. 

View this post on Instagram

#BirthdayTour 🇮🇹

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Za njen izgled zaslužne su plastične operacije i teška šminka koju svakodnevno nosi, a mnogima djeluje starije i zbog činjenice što je vrlo mlada postala majka. 

Iako je najmlađa milijarderka na svijetu priznala jedino filere koje stavlja u usne, plastični hirurzi tvrde da je radila puno više od toga. 

– Nos joj izgleda tanje, a i lice joj se promijenilo, vjerovatno zbog filera – kaže kirurg Alex Karidis dodajući da mu se čini i da je oko očiju radila manje zahvate. 

S 18 godina Jennerica se pojavila s puno većim grudima, a tvrdila je tada da je za to zaslužan dobar push up grudnjak te da se udebljala. I stražnjica joj se ‘preko noći’ povećala do tih razmjera da je totalno neproporcionalna pa mnogi smatraju da je i ona djelo plastičnih hirurga. 

View this post on Instagram

spicy 🌶 🥵

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

– Kylie izgleda puno starije nego što zapravo jest. Sve te operacije za koje mislim da je radila – fileri u usnama i obrazima, nos i moguće lomljenje čeljusti – sve je postaruje. Oči su joj nekako šire, možda je i tu nešto radila… Ako nastavi s time, za 10 godina će joj se koža oko usana rastegnuti poput balona – izjavio je plastični kirurg Mark Ho-Asjoe.

Pročitajte još