Svi su ga povezivali s Lady Gagom, a on uživa u vezi s ovom glumicom

Piše: Redakcija

O romansi između poznate pjevačice Lady Gage i glumca Bradleya Coopera govori se još od perioda kada su snimali film “A Star is Born”. U prilog tvrdnji da su zajedno išla je i činjenica da su Bradley i Irina Shayk nedavno okončali svoju dugogodišnju vezu, dok je Gaga raskinula zaruke. No, ubrzo nakon toga su se pojavile paparazzo fotografije na kojima se vidi da se Gaga ljubi sa, kako su prenijeli američki mediji, svojim muzičkim saradnikom Danielom Hortonukojijem.  Čini se da ni slavni glumac ne gubi vrijeme s obzirom na činjenicuda se šuška da je u vezi s kolegicom Jennifer Garner. 

– Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi na tajni sastanak s Bradleyom. Njihova veza cvjeta iz dana u dan – rekao je izvor za “Celebrity Hush”.

Njih dvoje se o ovim tvrdnjama nisu izjašnjavali. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti