Popularna bh. pjevačica proslavila prvi rođendan sina Omara: Jako sam te željela i došao si onakav kakvim sam te zamišljala

Piše: Redakcija

Popularna bh. pjevačica Naida Bešlagić jučer je proslavila prvi rođendan sina Omara. Tim povodom sretna mama, objavila je nekoliko dječakovih fotografija te emotivni status na Instagramu. 

– Sve je počelo rekla bih davno, ali danas te gledam i mislim kako je sve prošlo brzo kao treptaj oka.  Jako sam te željela i došao si baš onakav kakvim sam te zamišljala.  Bilo je teško moram priznati. Okrenula sam život naopačke. Rizična trudnoća,komplikacije,porod carskim rezom, dojenje,  bolovi, nespavanje, ali vrijedilo je jer si rezultat svega toga TI. Pružila sam ti sebe 100 posto, svu ljubav koju posjedujem usmjerila sam ka tebi, a rezultat toga su tvoji osmjesi, tvoja sreća i tvoja razigranost.

Trudila sam se u teškim momentima da ostanem zdrava u glavi.  Sebe sam tad stavljala na prvo mjesto (nećeš mi zamjeriti) jer znala sam da ako sam ja ok sama sa sobom, biću dobra i tebi. Nakon svega toga zaista vjerujem u to da ono što posjedujete u sebi vaše djete ispoljava jer ono je ogledalo vas. Ja sam se uvijek trudila da u sebi nosim i dajem LJUBAV. Ti si moj dar od Boga i moja nagrada, zaista vjerujem da je to tako. 

Sine moj sretan ti tvoj prvi rođendan želim ti dug i sretan život,zdravlje i da te prati ogromna nafaka mnogo godina.  Voli te mama neizmjerno – napisala je. 

View this post on Instagram

Sve je počelo rekla bih davno,ali danas te gledam i mislim kako je sve prošlo brzo kao treptaj oka. Jako sam te željela i došao si baš onakav kakvim sam te zamišljala. Bilo je teško moram priznati. Okrenula sam život naopačke.Rizična trudnoća,komplikacije,porod carskim rezom,dojenje,bolovi,nespavanje….,ali vrijedilo je jer si rezultat svega toga TI💙🙏 Pružila sam ti sebe 100%, svu ljubav koju posjedujem usmjerila sam ka tebi,a rezultat toga su tvoji osmjesi,tvoja sreća i tvoja razigranost. Trudila sam se u teškim momentima da ostanem zdrava u glavi. Sebe sam tad stavljala na prvo mjesto (nećeš mi zamjeriti) jer znala sam da ako sam ja ok sama sa sobom, biću dobra i tebi. Nakon svega toga zaista vjerujem u to da ono što posjedujete u sebi vaše djete ispoljava jer ono je ogledalo vas. Ja sam se uvijek trudila da u sebi nosim i dajem LJUBAV. Ti si moj dar od Boga i moja nagrada ,zaista vjerujem da je to tako. Sine moj sretan ti tvoj prvi rođendan želim ti dug i sretan život,zdravlje i da te prati ogromna nafaka mnogo godina. 💙🙏🥰😍 Voli te mama neizmjerno ! 💙💙💙♾ #omar💙 #birthday #purelove #momandson #iloveyou #tothemoonandback 💙🙏♾

A post shared by ✨ N A I D A Bešlagić ✨ (@naidabeslagic_) on

Podsjećamo, Naida i njen suprug Šućko Šabović vjenčali su se prije dvije godine.

https://www.instagram.com/p/ByTo7X2hdJq/

Pročitajte još