Gigi Hadid progovorila o bolesti koja joj otežava normalan način života

Piše: Redakcija

Gigi Hadid, jedan od najtraženijih supermodela današnjice, nedavno je otkrila javnosti da se bori s oboljenjem štitne žlijezde i da joj to veoma otežava normalan način života.

View this post on Instagram

🛥

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

– Metabolizam mi se drastično promenio. Bolujem od Hašimoto sindroma, poremećaja koji napada imunosistem i štitnu žlijezdu. Svi oni koje zanima zašto mi se tijelo toliko promenilo, treba da znaju da mi u 17. godini, kada sam počela da radim revije, bolest još nije bila otkrivena – kazala je Gigi povodom brojnih kritika na račun njene premršave linije.

View this post on Instagram

Gíkonos

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

– Možda sam za vas premršava, ni ja ne želim da budem ovoliko mršava, ali se osećam zdravije. Neću više da objašnjavam svoj izgled, kao što to ne mora niko čiji izgled ne odgovara vašim standardima ljepote – poručila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti