Meghan skrivala sina od znatiželjnih paparazza

Piše: Redakcija

AFP

Meghan Markle i princ Harry su sa sinom Archiejem otišli u Nicu, samo dva dana nakon što su se vratili kući u Veliku Britaniju s Ibize. Paparazzi su ih snimili pri izlasku iz privatnog aviona, a Meghan je i sebe i tromjesečnog sinčića od kamera pokušala sakriti šeširom koji je nosila na glavi. Britanski mediji pišu da im je ovo treći put u samo osam dana da su koristili privatni avion, što je naišlo na osude javnosti. Naime, osim što je privatni let puno skuplji od komercijalnog, mnogi smatraju da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa licemjerni zbog što redovito govore o zaštiti okoliša i posljedicama klimatskih promjena, a istovremeno po svijetu lete privatnim avionima.

– Iznenađuje me što lete privanim avionima jer to nije u skladu s njihovim javnim imidžem i time što su se predstavljaju kao da su jako zabrinuti za planet i okoliš – prokomentirala je članica britanskog parlamenta, Teresa Pearce.

https://www.instagram.com/p/B1WVSKrH0IT/

https://www.instagram.com/p/B1TVqm_H-ZU/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti