Slavni fudbaler otkrio da je u vezi sa 12 godina starijom zvijezdom španskih serija

Piše: Redakcija

Mladi fudbaler  Achraf Hakimi, igrač Borussije Dortmunda, iznenadio je javnost kada je objavio da je u vezi sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abouk. 

Naime, pokazalo se da je njegova odluka da pređe iz Reala u Borussiju bila ispravna obzirom na činjenicu da mu je, osim u karijeri, krenulo i na privatnom polju. 

View this post on Instagram

My love ❤️🏄🏾‍♂️

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi) on

Riječ je o glumici koja je najviše angažmana ostvarila u španskim serijama, a za koju često kažu da je jedna od najljepših žena svijeta. Diplomirala je arapsku filologiju, a tečno govori italijanski, engleski i francuski, prenose strani mediji. Ono što je zanimljivo kada je ovaj par u pitanju je da su oboje rođeni u Madridu, a ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, razlika u godinama im apsolutno ne smeta. 

https://www.instagram.com/p/B0G-wVDiasY/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti