Nakon zavidnog glumačkog uspjeha mlada Millie odlučila se okušati i u beauty industriji

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Mlada glumica Millie Bobby Brown odličan je primjer zvijezde kojoj slava nije udarila u glavu i odvela je na krivi put. Sa svega  15 godina glumica se pored uspješne glumačke karijere odlučila okušati i u beauty industriji, lansiravši svoju prvu beauty kolekciju. Zvijezda fantastične serije ‘Stranger Things’ koja je osvojila svijet, Millie Bobby Brown već iza sebi ima zavidnu glumačku karijeru i uživa svjetsku slavu. Nakon uloge koja ju je proslavila u Netflixovoj hit seriji i uloge u filmu ‘Godzilla II: Kralj zvijeri’, Millie je odlučila da neće stati na tome. Mlađahna glumica odlučila je kreirati vlastitu liniju preparativne i dekorativne kozmetike koja će nositi naziv Florence by Mills, a bit će dostupna od 26. augusta.

View this post on Instagram

yeet

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

– Evo ga, Florence by Mills. Ljubav mog života, doslovno. Ne mogu ni opisati koliko sam ljubavi uložila u ovo i koliko sam uzbuđena bila dok sam kreirala liniju – rekla je Brown u videu koji je objavila na svom Instagram profilu kao najavu za svoju beauty liniju.

View this post on Instagram

#florencebymills

A post shared by florence by mills (@florencebymills) on

Glumica je također otkrila kako je na ovom projektu radila više od dvije godine, što znači da se u beuaty industriji odlučila okušati kada joj je bilo svega 13 godina, samo godinu nakon što je debitirala u prvoj sezoni serije ‘Stranger Things’.

View this post on Instagram

#florencebymills

A post shared by florence by mills (@florencebymills) on

– Svaka mlada osoba zaslužuje imati dobar početak kada je koža u pitanju. Želim da moj brend predstavlja jedinstvenost i prihvaćanje onoga što osoba jest – rekla je Brown, otkrivši kako je njezina kozmetička linija veganska, prirodna te nije testirana na životinjama, a između ostalog zabavna je i jednostavna za korištenje.

View this post on Instagram

#florencebymills

A post shared by florence by mills (@florencebymills) on

Na Instagramu brenda Florence by Mills objavljen je djelić kolekcije koja uključuje proizvode za čišćenje lica, maske za podočnjake, korektor, maskaru, kremu za lise, piling za lice, mist vodicu za lice i štošta drugo, a cijene će se kretati između 10 i 34 dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti