Preminuo poznati muzičar nakon napada grizlija

Piše: Redakcija

Foto: Facebook

Kanadski muzičar Julian Gauther tragično je preminuo nakon brutalnog napada grizlija. Kako je prenio BBC posljednjih nekoliko dana putovao je rijekom Mackenzie kako bi završio svoj projekat, snimanje zvukova iz prirode. Kada je konačno odlučio malo da odmori odlučio je uzeti predah i odspavati usred noći odvukao ga je medvjed.

Gepostet von Julien Gauthier am Samstag, 3. Februar 2018

Bilolog, Camille Toscani, koji je putovao s poznatim muzičarem, probudio se rano ujutro i kada je vidio da je Julian nestao pozvao je lokalne vlasti. Kanadska policija odmah je poslala helikopter u potragu da pretraži to inače izolirano područje, do kojega se može doći samo brodskim ili zračnim prijevozom. Sljedećeg dana pronađeno je njegovo beživotno tijelo.

Gepostet von Julien Gauthier am Freitag, 5. Februar 2016

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti