Luksuz u Londonu: Bajkovito vjenčanje slavnog youtubera

Piše: Redakcija

Felix Kjellberg, poznatiji kao PewDiePie kojeg na YouTubeu prati više od 99.5 miliona ljudi oženio se s dugogodišnjom djevojkom Marzijom Bisognin u Kew Gardens u Londonu. Felix je za ovu priliku obukao crno odijelo i crnu košulje, a Marzia je blistala u blijedoružičastoj vjenčanici s dugim rukavima i detaljima od čipke koju je za nju skrojila dizajnerica Joanne Fleming. Nakon svečane ceremonije okupljeni prijatelji i porodica ispratili su ih na medeni mjesec.

https://www.instagram.com/p/B1YpEngHjpE/

– Tačno osam godina nakon što smo se upoznali proslavili smo naše vjenčanje s najbližim prijateljima i obitelji. Bio je to najljepši dan koji ću zauvijek pamtiti. Zahvalna sam ljudima koji su uspjeli odvojiti malo vremena kako bi bili na ovom događaju i pomogli nam proslaviti naš brak. Presretna sam i puna ljubavi. Uzbuđena sam što Felixa mogu zvati svojim suprugom do kraja naših života – napisala je Marzia na profilu uz zajedničke fotografije.

https://www.instagram.com/p/B1YsXLoHqMO/

Par se upoznao preko Facebooka, jer je Marzia iz Italije. Iako joj je prijateljica poslala jedan od njegovigh snimaka i kazala da pogleda idiota koji igra video igre, Marzia se ubzo zaiteresirala za njega pa mu je odlučila poslati poruku u kojoj je rekla da ju je nasmijao kad joj je bilo teško. Dopisivali su se neko vrijeme, a on ju je pozvao da ga dođe posjetiti u Švedsku, gdje je tada živio. Italijanka je neko vrijeme oklijevala, no Marzia nije mogla izdržati a da mu ne da šansu. Spakirala je kofere i rezervirala avionske karte.

Tako je počela ljubavna priča ovog para koji je nekoliko godina imao vezu na daljinu. Marzia je nedavno ugasila svoj kanal na YouTubeu kako bi se posvetila izradi nakita i posuđa od keramike, ali završila je tečaj i za dizajnera interijera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti