Georgina Rodriguez posljednjom objavom iznenadila obožavatelje

Piše: Redakcija

Zaručnica jednog od najboljih fudbalera svijeta, Cristiana Ronalda, novom objavom je objavom iznenadila obožavatelje na Instagramu. Naime, je na profilu podijelila je svoju zabrinutost strašnim požarima u najvećoj svjetskoj prašumi, Amazoniji. 

https://www.instagram.com/p/B1dsefTIo6i/?utm_source=ig_embed

– Strašne vijesti. Razorne posljedice. Osjećam to u svojoj duši, Majko zemljo. Toliko me boli da, nešto što nam daje život, umire. Najčišće što imamo! Gubimo jedno od pluća Zemlje. Trebamo globalnu promjenu, odmah! Vlade i svjetske organizacije to trebaju učiniti, organizirati nas sve kako ne bismo nastavili uništavati naš dom. Globalna rješenja, sada –  napisala je uz fotografiju i izazvala pozitivne redakcije pratitelja, je inače ne dijeli ovakve objave. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti