Lepa Brena otkrila da je svoj život zamišljala potpuno drugačije

Piše: Redakcija

Nije tajna da je Lepa Brena jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda, koja svojim glasom i pjesmama već godinama uveseljava široke narodne mase. Iako ste, možda, pomislili da o pjevačkoj divi znate aposlutno sve, ona je sada otkrila nešto što mnogi nisu očekivali. Naime, Brena je priznala da je oduvijek zamišljala da će u šestoj deceniji biti uveliko u penziji, daleko od scene. 

– Ni ja ne znam šta mi je. Uvijem sam mislila da ću u ovim godinama već odavno biti u penziji, međutim, sad sam shvatila da je to moja velika ljubav. Ako Mick Jagger može da pjeva s 80 godina, mogu i ja sa 40 – našalila se ona i nasmijala prisutne. 

Brena je nedavno govorila i o tamnoj strani slave. Naime, ona se osvrnula na skandal koji joj se desio u karijeri, a kada je na jednoj naslovnoj strani osvanula njena fotografija na kojoj su se nazirale grudi. 

– Tada mi je to teško palo, pogotovo što sam bila ucjenjena da će fotografija biti objavljena ukoliko ne poklonimo nekoliko koncerata. Raka nije pristao na ucjenu, baš kao ni jedan drugi čovjek koji ima dostojanstva – rekla je ona tada. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti